dilluns, 8 de juny del 2009

Torna el Quarts de 9!

Aquest cap de Setmana ha tornat el programa d'informació castellera que podreu seguir setmanalment al Canal33 els diumenges a dos quarts de nou del vespre. Aquest any continua a la presentació l'Elisabet Carnicé, actualment també treballant al programa del Tvist.
Amb aquest inici de temporada amb els primers castells de vuit i alguns pilars de sis, és moment d'encarar el què serà el tram fort de la Temporada amb St. Joan, Festes Majors i que els Salats allargarem fins el dissabte 10 d'Octubre en motiu de la nostra Diada. Tots convidats a venir als assajos i seguir-nos per les places castelleres.
També aquest cap de setmana s'ha viscut el primer duel vella-verds de la temporada amb un empat tecnic. 4d8, 3d8 i 2d8f han estat els castells realitzats per les dues colles, que suposadament de mica en mica i juntament amb Minyons i l'altre de Valls marcarant diferències amb la resta de colles.
De cara a la setmana que vé els Salats ens desplacem a Santpedor, en motiu de la Festa Major i acompanyats dels Nyerros, seguirem el camí de consolidació de la segona temporada, la última sortida abans de la nostra Festa Major.
També avisar que aquest divendres es farà un assaig especial i en motiu de l'arribada del bon temps, es farà un sopar Salat per compartir i una bona festa on està convidat tothom a venir i passar-s'ho molt bé. Fins Divendres a les 21h al Cole de Salipota!
Salut i Sempre Amunt!!!
roGer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada