divendres, 5 de juny del 2009

4 mesos!

Que llarga que pot semblar una temporada, de fet, com que ho sembla, es dóna per fet que si un dia no vaig a l'assaig no passa res. La realitat és diferent, hem deixat a la cantonada les caramelles amb el millor castell d'enguany, hem fet tres sortides prometedores i ara encarem l'última sortida abans de la Festa Major. La Festa Major de Santpedor 14 de Juny on actuarem de nou al costat del Nyerros és la popera sortida.
Però si mirem el calendari, veiem el 14 de Juny i el 10 d'Octubre, que tenim la Diada més Salada del panorama casteller!
Si, si! si feu comptes, queden menys de 4 mesos per acabar la temporada. Si contem que cada mes té 4 setmanes, tenim 16 setmanes i ja està...

Salades i Salats, ara és moment d'agafar la faixa que tenim a l'armari, la camisa, i enfilar cap a Salipota, on ens espera cultivar el treball que ens ha de donar els fruits. El treball toca fer-lo ARA, no podem lamentar-nos a les últimes setmanes que ens han faltat 15 dies per fer un castell que bucavem des de principi de temporada. Als assajos hem de poder fer proves amb tota la pinya, amb mans sòlides i curtides d'assajos, amb uns troncs consolidats i una canalla confiada de tantes proves. Cada assaig és imporant per aconseguir entre tots fer més gran la Colla.


El proper divendres 12 de Juny, farem un assaig especial en motiu de l'arribada del bon temps, on després d'assaig farem sopar, festa i qui sap on poden arribar els Salats/des quan han de fer festa (sino pregunteu-ho als Minyons).

Tot i això no espereu al 12, veniu a tots els assajos per encarar un bon segon tram de temporada!
Tots junts ho podem fer, però tots sou necessaris, als assajos, a les sortides, a les festes, als sopars, als dinars, a les platjetes, als viatges,
T'esperem al proper assaig!!!

Salut i Sempre Amunt!!!
roGer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada