dimarts, 30 de juny del 2009

Festa Major!!!

Amb un cartell envejable, acompanyats pels padrins, els Minyons de Terrassa, i enguany els Margeners de Guissona, aquesta Festa Major promet un gran escenari de bon rollo i grans castells.

Queda una setmaneta i tot i l'assaig fins ara necessitem que tots sigueu a l'assaig, del més petit al més gran, del més alt al més baix, pq tots sou necessaris per fer gran la colla i els castells segurs.

Aquesta setmaneta, ja amb assaig dimarts i divendres on apreterem fort per la setmana propera, fem dues sortides. La primera i més important dimecres a Guissona on compartirem assaig amb els Margeners per poder aprendre mútuament i poder ajudar-nos a fer construccions que podem fer poc a l'assaig. Per això cal que tots fem aquest petit esforç per fer de la Festa Major una gran actuació (no mostra castellera com diuen alguns).

La setmana propera farem els 2 últims assajos especials per sortir diumenge a plaça amb tota la seguretat de donar-ho tot i sumar i pujar el nom de Súria!

Noies i nois, nenes i nens, dones i homes, aquesta és un dels puntals forts de la nostra Temporada, actuem a casa nostra, davant els nostres amics, familias i veïns, actuem acompanyats de dues grans colles i hem d'apretar per fer una gran actuació, que passa per fer uns grans assajos!

Salut i Sempre Amunt!!!
roGer

pd. quan hi som tots, tot és més fàcil, vine i fem pinya salada!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada