dilluns, 14 de juny del 2010

Tornem-hi!

Hi ha cops a la vida que les coses es torcen, hi ha cops que no s'aconsegueix el què un s'havia proposat, hi ha cops que els impediments et dificulten arribar a on volies.
Tot i això, i com sempre m'han ensenyat a casa meva, si tu vols aconseguir una cosa amb totes les teves ganes i treballes per fer-ho: ho aconseguiràs!
Per sort meva crec en aquesta filosofia de que un aconseguiex el què es proposa. Amb els anys els objectius són més ambiciosos, però la teva insistència també ho ha de ser. I és que quan m'he proposat una cosa, la he afrontat i he anat sense dubtes a aconseguir-ho, la he obtingut.
Tot i això, com deia abans, hi ha cops que surten impediments, et surten contratemps, etc. tots aquests crec que surten perquè el teu plan no estava ben planificat del tot. Si revises el què falla i trobes la manera de poder superar aquestes barreres que s'interposen en el teu objectiu, arribaràs a on t'has proposat.
N'estic segur i potser alguns tarden més temps del què ens agradaria, però hem de seguir-hi creient i hem de seguir treballant per arribar al nostre objectiu.
Avui és el primer dia de la resta de la teva vida, en diuen alguns, doncs si! Bon dia de nou per esborrar el què ens ha passat en el passat i afrontar amb ganes els nostres reptes.
Avui és el dia per fer-ho, ara és el moment, fem-ho des d'ara.

Salut i Sempre Amunt!!!
roGer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada